Nieuw item

Team

Peter Apere - Lieven Bernaers - Luc Rogier

Katrien De Clerck - Rita Scheerders - Urbain Goossens

Over ABR Verzekeringsgroep

ABR Verzekeringsgroep is een dienstengroep die bestaat uit een onafhankelijk verzekeringsmakelaar en een zelfstandig ING-bankagentschap.

Voor al uw bankactiviteiten zoals sparen, ontlenen en beleggen kan u terecht in onze ING-filialen te Zwijndrecht en Antwerpen L.O.. Voor meer informatie omtrent ING en haar producten, verwijzen wij graag naar de officiële website: ing.be.

ABR Verzekeringsgroep nv is een niet-gebonden verzekeringstussenpersoon met een volledige waaier aan verzekeringsdiensten en dit zowel voor particulieren, zelfstandigen als kmo’s.

Onze actieradius strekt zich voornamelijk uit vanaf Antwerpen linkeroever, over het Waasland en omgeving.

Nieuw item
Nieuw item

Uw welvaart en comfort, onze uitdaging!

Niet voor niets gebruiken wij als metafoor voor onze ABR Verzekeringsgroep een zeilschip in rustige vaarwateren. Want de financiële wereld mag de laatste jaren dan wel in stormweer zijn terecht gekomen naar aanleiding van de recente economische crisis, ABR Verzekeringsgroep was de nieuwe Assurmifid – regelgeving die daaruit voortsproot al vele jaren voor.

Wij bieden onze klanten immers al van bij de start in 2001 de grootste transparantie en verduidelijking bij eenvoudige en complexere financiële producten, evenals bij het onderschrijven van diverse verzekeringspolissen. Ook bij schade staan wij paraat en zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling.

Ons kompas dat bent u!

Geen verzekerings- en of financiële situatie is immers dezelfde.

Vandaar dat ABR Verzekeringsgroep eerst en vooral goed luistert naar uw persoonlijk verhaal. Om nadien samen met u uw behoefteanalyse op te stellen en uw bestaande dekkingen netjes op te lijsten. Enkel zo krijgen we een duidelijk zicht op potentiële leemtes of dekkingen waarvoor u als persoon of bedrijf onvoldoende verzekerd bent.

Wij bieden u steeds een aangepast voorstel op basis van een vooraf uitgevoerde marktstudie. Daarin wijzen we u onder meer op de diverse mogelijkheden en verschillen in dekking zoals vrijstellingen of uitsluitingen, voorwaarden en schaderegeling bij verschillende partnermaatschappijen. Verzekeringscontracten zijn vaak erg technisch, en het verschil zit hem vaak in de kleine lettertjes weet u wel.

ABR Verzekeringsgroep heeft zich omringd met een netwerk van specialisten zoals daar zijn boekhouders, fiscalisten, advocaten ... . Op die manier kunt u met specifieke vragen of problemen ook bij ons terecht.

Voorts is het belangrijk uw situatie blijvend op te volgen, zodoende uw portefeuille mee te laten evalueren met de effectieve risicoblootstelling. We overlopen regelmatig met u uw verzekerings- en financiële producten. Daarbij checken we of alle oplossingen nog steeds beantwoorden aan uw verwachtingen. Dat is wat ABR Verzekeringsgroep standaard aanbiedt…

ABR Verzekeringsgroep vaart door middel van doorgedreven dienstverlening en expertise steeds knooplengtes voorsprong op andere distributiekanalen en aanbieders.

Nieuw item